Prin ce modalitate aflu marimea corecta pe care trebuie sa mi-o comand atunci cand imi cumpar articole de imbracaminte/incaltaminte?

Pentru tabelele detaliate cu ghidul marimilor te rugam sa verifici Ghidul de marimi prezent in subsolul site-ului. In cazul in care ai alte intrebari sau nelamuriri, te rugam sa ne contactezi folosind Formularul de contact.

Ce se intampla cu o comanda dupa ce este plasata pe site?

Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii. Comenzile sunt onorate in ordinea confirmarii comenzilor de catre cumparator, in limita stocului disponibil.
Te asiguram ca disponibilitatea fiecarui produs este verificata si actualizata zilnic. Cu toate acestea, exista posibilitatea comandarii unui produs care nu se mai afla in stoc. Daca acest lucru se intampla, vei fi contactat in cel mai scurt timp, telefonic sau prin e-mail, pentru a fi instiintat de acest lucru. Ai posibilitatea sa accepti livrarea partiala a comenzii sau anularea comenzii in cazurile in care stocurile nu se vor suplimenta intr-un timp foarte scurt.

Exista o valoare minima pentru a comanda?

Nu exista o valoare minima a comenzii, insa te rugam sa ai in vedere:

  • Costul cu expedierea comenzilor care depasesc suma de 300 de lei este asigurata integral de catre ELLES FASHION FACTORY SRL.
  • Livrarea comenzilor sub 300 de lei presupune achitarea taxelor de transport de catre tine.

Care sunt metodele de plata acceptate pe site-ul ELLES.ro?

  • Plata cu numerar la livrare

Care sunt metodele de livrare?

  • Livrare prin Curierat Rapid

    Coletul va ajunge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.