Suntem intotdeauna la curent cu tendintele si cele mai “hot” branduri si ne straduim sa ti le aducem cat mai aproape. Echilibrul dintre contemporan, clasic, piese de baza si alegeri indraznete este doar unul dintre motivele pentru care trebuie sa vizitezi ELLES.ro in fiecare zi. Ne asiguram de fiecare data ca la ELLES gasesti intotdeauna ceea ce cauti, indiferent de stil sau de ocazie si iti oferim cele mai bune solutii de stil.

 

MODELUL DE BUSINESS. PROCESUL DE LIVRARE

Pentru a ne asigura ca produsele comandate indeplinesc standardele de calitate, acestea ajung in depozitul nostru pentru verificare. Dupa control, fiecare produs este reimpachetat si trimis catre voi. Procesul este unul de durata, insa ne vom asigura de fiecare data ca asteptarea a meritat, oferindu-va cele mai inspirate alegeri, la cele mai bune preturi.

 

METODELE DE LIVRARE

Livrare prin Curierat Rapid 

Coletul va ajunge la adresa menționată în comanda si va fi înmânat personal destinatarului de către un reprezentant al firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Termenul de livrare este cuprins între 2-15 zile lucrătoare din momentul efectuării comenzii la adresa specificată în formularul de comandă respectiv data preluarii comenzii telefonice. Execuția produselor marca ELLES durează aproximativ 10 zile lucrătoare. Pentru comenzi mai mici de 300 de lei, taxa de transport este de 18 de lei.