Atenția acordată modului de a te îmbrăca, ține, în viziunea noastră, nu doar de cultura designului vestimentar, ea este parte a unor forme subtile, de descoperire și comunicare non-verbală, distinctive femeii moderne. Opțiunile vestimentare exprimă, în bună măsură, rezultatul descoperirii propriei personalități feminine și pot deveni un mecanism rafinat de comunicare, o punere în scenă a propriei unicități ce îți deschide în chip personal o fereastră către lume. 

Vestimentația feminină înfățișează necesitățile imediatului: comoditate, potrivire perfectă sau rezistență, pe când în planul libertății de alegere e expresia căutării propriei personalități feminine.  

Se spune adesea că adoptăm cu toții un stil vestimentar potrivit unei anumite culturi, unui anumit stil de viață și seturi de valori la care noi aderăm, ori, pe care dorim să le provocăm.

În acest cadru interpretativ, a căpătat un proeminent contur misiunea noastră, de a pune în valoare și sprijini dezvoltarea producătorilor români și de a înțelege cerințele clienților noștri, oferindu-le acces într-un mod facil la o gamă extinsă de articole de vestimentație într-un climat de încredere. 

ELLES este magazinul online dedicat iubitoarelor de modă aflate în căutarea frumosului si a sensibilității educate, din registrul pieselor de vestimentație românești de înaltă calitate.

Prin dezvoltarea de parteneriate cu unii dintre cei mai reputați producători autohtoni încercăm să aducem mai aproape de tine colecțiile acestora, create prin laborioase procese creative, cu atât de multă atenție și entuziasm pentru lucrul bine făcut.

Prin demersul nostru căutăm, astfel, să susținem și să promovăm modele de încălțăminte din piele naturală și haine din materiale deosebite confecționate în fabricile și atelierele din România.